ГПСМП НМ Дженомикс е групова практика за специализирана медицинска помощ с над 10 годишен опит в областта на медицината и персонализирания подход за лечение и превенция.

Усилията на НМ Дженомикс са насочени към въвеждане на най-нови медицински технологии, благодарение на партньорството си с водещи високо-технологични лаборатории от световен мащаб. Предоставяйки иновативни молекулярно-генетични изследвания, ние се стремим да осигурим на българските пациенти достъп до най-високите стандарти в здравеопазването, на базата на които да се вземат по-добри решения за здравето.

НМ Дженомикс е лидер за България в областта си, въвеждайки първият неинвазивен пренатален тест за установяване на генетични аномалии при плода – Пренатест, както и първият тест, който дава възможност да се оцени ефективността и индивидуалния отговор към провежданата терапия, при пациенти с психични заболявания – Джен Про .

Развиваме успешно здравни направления като онкология, а от скоро открихме и нова лайфстайл линия – Лайф Дженомикс , която предоставя серия генетични тестове за пълноценен начин на живот, здраве и красота.

Повече информация може да намерите на:
https://nmgenomix.com
https://lifegenomix.eu/
https://prenatest.bg/
https://braingenomix.bg/

Заедно с MedLease ние се стремим да сме по-достъпни и по-близо до Вас!