Swiss Stem Cells Biotech е единствената банка за стволови клетки в България, която е акредитирана от FACT-NetCord. – най-реномираната акредитираща организация в областта на биологичнното банкиране на стволови клетки от пъпна връв.

Акредитацията на FACT-Netcord е надеждна гаранция за пациенти, лекари и здравноосигурителни фондове, че Swiss Stem Cells Biotech спазва стриктно най-високите стандарти и най-добрите практики при обработката и съхранението на стволови клетки.

Медицински център Превиста е център за превантивна медицина, който предлага на пациентите широка гама от скринингови и диагностични изследвания, сред които няколко вида неинвазивни пренатални тестове за бременните, както и разнообразни изследвания за прецизирана диагноза и лечение на пациентите с онкологични заболявания.

МyPrenatal е най-бързият и изчерпателен неинвазивен пренатален тест за установяване на най-честите хромозомни аномалии: синдромите на Даун, Едуардс и Патау, както и анеуплоидии на половите хромозоми. Разширената му версия myPrenatal GenomeScreen открива структурни и бройни аномалии във всички хромозоми на плода.

Заедно с MedLease ние се стремим да сме по-достъпни и по-близо до Вас!